February 13, 2019

January 29, 2018

September 24, 2015

Please reload

Recent Posts

Klumme i Fredericia Avisen

October 11, 2017

1/1
Please reload

Er taknemmelig for hjælpen

September 9, 2017

Er MEGA stolt over at præsentere mine samarbejdspartnere:

 

M2 Sportslab er hjernen bag min træning. For ikke at træne for lidt eller for meget, for hårdt eller for let.

Med meget dybdegående test og tæt kommunikation mellem mig og mine 2 trænere, planlægges hvert pas, således at jeg d. 7/7 står så stærk som muligt til min store udfordring i 2019 som er en fuld distance i Challenge Roth i Tyskland (3,8 km svøm, 180 km cykling og 42,2 km løb).

 

Læs meget mere om M2 Sportslab og få hjælp til løb, cykling, svøm eller triathlon.

 

 

 

Thoni Mara har nu i flere år været mit absolutte yndlingsløbetøj. At jeg har været så heldig også at blive ambassadør for dem, det er simpelthen bare win win. 

Hvis du ikke har prøvet deres løbetøj, så skal du simpelthen ned og mærke på det. Det har en evne til at holde dig varm når du har brug for det, og omvendt. Der skal RIGTIG meget til, før du kommer til at lugte i deres tøj og så holder det bare så imponerende godt. Meget af mit løbetøj anvender jeg også på mit arbejde, så det bliver vasket rigtig ofte, og det er uden at man kan se det på tøjet. 

Jeg kan varmt anbefale Thoni Mare!

 

 

Topo sko som giver plads til at mine fødder og styrker dem på hver løbetur!

Har du først løbet i et par Topo, så ved du hvorfor salgstallene er så hurtigt voksende :) 

Læs mere om dem her: Runnerschoice.dk

Når træningen er gennemført, og jeg næsten ikke kan komme af cyklen, anvender jeg altid Herzogs thigh og sleevs. Jeg har efterhånden testet mange forskellige kompressions sleevs og sokker men ikke nogle der fantastisk kompression både omkring mine achillessener og lægmuskler. Og det er endda efter 2 års brug!

 

Inden du køber, er det vigtigt du tager mål af dine læg, så du får den helt rigtige størrelse.

 

Læs mere om Herzog

 

 

Skal du forkæle dig mave og ønsker du kvalitet i dine råvarer, så kan jeg varmt anbefale at kigge forbi www.organicnature.dk

 

Skriv til mig for en rabatkode :)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts