top of page

S H O C K  W A V E

I klinikken tilbyder jeg som den eneste i Fredericia FOKUSERET shockwave. I flere år har jeg tilbudt RADIERET shockwave (den som lyder som en trykhammer). Med den FOKUSEREDE shockwave kan jeg behandle meget gamle (og ofte opgivede) skader. Selv meget dybtliggende skader, kan jeg behandle.

Det drejer sig ofte om arvæv, kalkaflejringer i sener eller ved tilhæftninger, hælsporer, tennis- og golfalbuer samt slimsæksbetændelser. I mange tilfælde kan behandlingen være et godt alternativ til steroid injektion eller operation. 

Shockwave behandlingen kan med stor fordel kombineres med flere af de andre behandlinger jeg tilbyder. Ring eller skriv og spørg mig til råds.

Behandlingen tager fra 20-60 minutter. Alt efter om det "kun" er en hælspore, eller om det er en frossen skulder du har haft i en længere periode, hvor du måske har kompenseret for ømheden og spændt op i omkringliggende muskler.

K R A N I O  S A K R A L  T E R A P I

Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform, hvor jeg berører dig meget let. En behandling for både børn og ældre.

Det bygger på rygmarvsvæsken, som pumpes rundt i ryggraden fra kraniet til sakrum, med en speciel puls som kaldes for den Kraionsakrale puls. Denne puls skal bringes i den korrekte rytme, samtidig som vi ofte også skal nulstille cellernes hukommelse.

 

Kranio Sakral Terapi behandler fysiologisk stress, hvorefter kroppen kan helbrede sige selv. Kroppen bliver bragt i en tilstand, hvor den derefter selv bliver i stand til at neutralisere nødsignalerne, således at den kan bringes tilbage i en balanceret tilstand. I en balanceret tilstand, får kroppen mulighed for at styrke sig, modtage næring bedre og få en dybere søvn. Alt sammen positive mønstre, som får sindet til at se lysere på tilværelsen, se løsninger og kortere vej til beslutninger. Billedeligt beskrevet, kan man sige, at hjernen udvikler en boghylde, så der kan komme mere styr på de "flyvende" tanker.

 

Flere af mine klienter har beskrevet, at de ikke kun får mere overskud i hverdagen, de får også mere glæde og humor ind i hverdagen.

 

Efter første handling, anbefaler jeg, at du er ledig nogle timer, da du kan blive utrolig træt :)

 

Behandling tager alt fra 30-90 minutter. Det kommer helt an på hvor meget din krop kan klare.​

A K U P U N K T U R

Om akupunktur gør ondt? Ja det gør ondt, i det sekund nålen røre huden. Hvis du er nervøs for smerten, så sætter jeg nålen i med en såkaldt tube. Dvs. det går så hurtigt, at du faktisk ikke kan nå at registre det. Jeg har behandlet børn med nåle, hvor man i samarbejde "sætter" en nål af gangen. (Selv store mænd med nåleskræk at jeg fået til at indrømme, at de har sovet uroligt uden grund).

Akupunktur har eksisteret i imponerende mange år! Der er dog stadig meget få studier, som beviser effekten heraf. Men jeg kan i min klinik, se utrolig stor forskel, om mine patienter får akupunktur først, inden de får anden manuel behandling. Ikke nok med min behandling "holder" i længere tid, den går også dybere og er på den måde meget mere effektiv.

For at få mest effekt ud af behandling, løsner jeg ofte muskulaturen med massage, sætter et bækken på plads eller anden manuel terapi.

H O T S T O N E

Behandlingen har en utrolig afslappende effekt og bidrager næsten til en meditativ tilstand! Ryggen bliver varmet op, ved at jeg massere stenene med stenene. Jeg kombinere ofte Kranio Sakral Terapi, HotStone, massage og akupunktur, alt efter hvilken behandling du ønsker og hvilken behandling din krop har behov for.

Jeg benytter meget gerne aromaterapi sammen med HotStone - oplys hvis du ikke tåler/ønsker denne behandling.

 

Efter denne behandling mærker du en utrolig afslappethed i kroppen. Er du meget stresset, anbefaler jeg ikke, at du tager direkte tilbage på arbejdet efter første behandling.

bottom of page