Mette Bjeld

BEHANDLER OG PERSONLIG TRÆNE

Jeg har arbejdet med manuel terapi siden 2002. Begyndte som massør, hvorefter jeg har udvidet min viden år for år. Det er blevet til flere uddannelser og endnu flere kurser. Jeg elsker mit job og søger derfor ny viden hele tiden!

At hjælpe andre til at få en bedre helse, har i mange år været mit hjertebarn. At se mennesker få mere energi, flere ressourser og lyst til at bevæge sig ud på nye eventyr, er noget at det som er min bedste "vitaminpille". For mig gælder det ikke kun om blot at behandle dig. Hvis vi ikke sammen finder årsagen til problemet og en evt. løsning, vil problemet helt sikkert komme igen. Ofte er det små ting i hverdagen der skal ændres. Ting som du måske ikke engang tænker på, kan være et problem, da du har udført dem i mange år. Ved første behandling, vurderer vi sammen, hvilken behandling du har behov for. Jeg oplever ofte, at netop et mix af flere behandlinger, er "nøglen" til at løsne op for flere problemer. Du skal sætte 60 minutter af til første besøg hos Bjeld.dk.

I over 30 år har jeg arbejdet som instruktør inden for fitness verdenen. De sidste år har jeg fokuseret på interval træning. En 30-60 minutter effektiv time, hvor vi når alle muskelgrupper i hele kroppen samt får opbygget en god grundkondition.

Som personlig træner, har jeg været så privilegeret, at jeg fik lov til at arbejde med flere klienter, som både skulle motiveres til daglig motion og som bonus fik et utrolig flot vægttab. Min styrke ligger i at motivere kunderne til at finde glæden i motionen og lysten til at leve sundt i hverdagen og nyde lidt ekstra i weekenden/til fest, med god samvittighed. Når man er selvstændig, er mor til 2 børn og en mand som arbejder meget udenlands, bliver man utrolig opmærksom på vigtigheden af at prioritere fritiden, hvorfor jeg har stor forståelse for mine klienters ønske om, at finde den bedste balance inden for netop deres nøgleværdier. Vil du træne med mig, så send mig en mail med ønsker og mål.

Du har også mulighed for at deltage på mine gruppetræninger. Det er ALDRIG for sent at deltage..